Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Președintele României, Klaus Iohannis, în fața a peste 3.000 de brăileni

* mai bine de 3.000 de membri PNL și simpatizanți au venit în această seară la Sala Polivalentă pentru a se întâlni cu șeful statului, Klaus Iohannis, actual candidat din partea liberalilor pentru președinția României * alături de Iohannis au venit la Brăila, Rareș Bogdan, Alina Gorghiu, Robert Sighiartău * premierul Ludovic Orban nu a putut veni, fiind ocupat cu probleme la Guvern

 

Peste 3.000 de PNL-iști brăileni și simpatizanți s-au adunat astăzi la ora 17:00, la Sala Polivalentă, pentru a se întâlni cu președintele României, Klaus Iohannis. Șeful statului a vizitat Brăila cu ocazia candidaturii sale la alegerile Prezidențiale, însă trebuie subliniat că orașul nostru a fost primul bifat de Iohannis după învestirea Guvernului Ludovic Orban. Cu această ocazie, alături de președintele României, au revenit la Brăila și Rareș Bogdan, Robert Sighiartău, Alina Gorghiu, dar și gălățeanul Victor Paul Dobre. Deși era așteptat, prim-ministrul Ludovic Orban nu a putut participa la întâlnire, fiind ocupat la Guvern. Mesajul acestuia a fost transmis prin intermediul unui videoclip.

”Bună seara, dragi brăileni!”, le-a strigat Iohannis celor care au umplut până la refuz Sala Polivalentă, în ropote de aplauze. ”Sunt foarte bucuros că am ajuns în această seară aici la voi. Sunt impresionat de primirea călduroasă pe care mi-ați făcut-o mie și colegilor noștri, și faptul că sunteți așa de mulți aici în sală”, a continuat acesta.

Iohannis a vorbit despre victoriile obținute de liberali în ultima vreme și a subliniat că PNL-iștii trebuie să mențină această linie și la următoarele alegeri. De asemenea, șeful statului s-a arătat deosebit de încântat de venirea unui Guvern liberal la ”cârma” României.

”PNL a câștigat alegerile Europarlamentare. Eu am convocat un referendum și l-am câștigat cu atât de multe voturi că aproape nimănui nu i-a venit să creadă. Șase milioane și jumătate de români au răspuns «DA» pentru o Justiție dreaptă în România. După care a trecut moțiunea de cenzură. După care, dragii mei, acum puțin timp, acum două zile a fost investit din prima Guvernul Ludovic I. Și asta, dragii mei, este o mare realizare!”, le-a mai spus Iohannis brăilenilor.

Precizăm că întâlnirea a fost prezidată de liderul PNL Brăila Alexandru Dănăilă, dar alături de acesta s-au aflat în sală și parlamentarii liberali brăileni Vasile Varga și Antoneta Ioniță, primarii partidului din județul nostru, consilieri locali și județeni, dar și foarte mulți membri. Din măsuri de siguranță, în sală accesul a fost permis doar în baza unui ecuson de participant, care se obținea la fața locului, motiv pentru care doritorii au stat la cozi pentru a-l primi. Câțiva dintre cei prezenți au comentat nemulțumiți acest aspect.

Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii