Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Președintele PNL Brăila Alexandru Dănăilă a votat astăzi, la fel și consilierul municipal Daniela Rădulescu de la ALDE

* la urne a mers încă de ieri și deputatul PNL Vasile Varga * brăilenii însă nu prea se înghesuie să participe la referendum nici în a doua zi de votare

 

 

Referendumul pentru familie a intrat în runda a doua de votare. Printre cei care au decis să meargă, astăzi, la urne pentru a-și exprima opțiunea se numără și performerii scenei politice locale.

Președintel PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, a mers în această după-amiază la una dintre secțiile de votare de la Colegiul Național ”Gheorghe Munteanu Murgoci” . Acesta a salutat fiecare membru al secției, apoi a votat, fără să zăbovească prea mult.

Am votat pentru o stare de normalitate în societate și pentru ca societatea românească să fie clădită pe o fundație puternică. Bineînțeles că suntem parte a Uniunii Europene și diversitatea este o componentă pe care nu o putem neglija. Dar chiar și în acest context am mers la vot”, a declarat Dănăilă după ce a ieșit din secția de votare.

Precizăm că și deputatul liberal Vasile Varga ne-a informat că a participat la vot încă de sâmbătă dimineața, fiind printre primele 11 persoane din secția sa care și-au exprimat opțiunea.

Și consilierul municipal ALDE Brăila Daniela Rădulescu a mers astăzi la urne. Aceasta a venit însoțită de familie, pentru a participa la referendumul de revizuire a Constituției. Rădulescu a votat la secția de la Școala nr. 17 ”Ecaterina Teodoroiu”.

Am votat din respect pentru viitor, pentru strămoșii noștri, pentru mine și pentru familia mea, și pentru o societate sănătoasă!”, ne-a precizat Rădulescu, după ce a votat.

Trebuie subliniat că atmosfera din secțiile de votare de la nivelul orașului Brăila continuă să fie una liniștită. Potrivit președinților de secții care au stat de vorbă cu redactorii ”Obiectiv”, până la ora 12:00 brăilenii nu s-au înghesuit la urnele de votare, nici în ziua a doua. În general, la urne au venit persoane vârstnice, dar și cupluri.

Reamintim că printre politicienii care au participat ieri la vot se numără și fostul premier Mihai Tudose, președintele PSD Brăila, care a ales să voteze la Ianca, dar și fostul edil-șef Aurel Simionescu.
Categorie articol: 

Comentarii