Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Preşedintele CJ Brăila nu exclude varianta de a-şi pierde fotoliul

• Francisk Chiriac a recunoscut, ieri, că există zvonuri legate de schimbarea sa de pe funcţia de preşedinte al CJ Brăila şi înlocuirea cu un alt PSD-ist • acesta a afirmat că nu a existat însă nicio discuţie oficială şi a punctat că, dacă se va ajunge la aşa ceva, speră că ai săi colegi îl vor invita înainte la o analiză pe tema realizărilor sale • cert este că în spaţiul public au fost lansate câteva ipoteze politice privind posibila schimbare a lui Chiriac “de la butoane”, odată cu preluarea preşedinţiei PSD Brăila de către senatorul Ion Rotaru, asta în contextul apropierii şefului CJ de deputatul Mihai Tudose de la Pro România

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Francisk Chiriac, nu s-a arătat deloc surprins de zvonurile apărute pe scena politică locală privind posibila sa schimbare din funcţie, în contextul în care este un apropiat al fostului premier Mihai Tudose, acum membru Pro România. Chiriac a susţinut, ieri, o conferinţă de presă şi a afirmat că, deşi nu au existat discuţii la partid pe această temă până în prezent, a auzit că într-adevăr circulă astfel de zvonuri. Acesta a dorit să precizeze că, dacă ai săi colegi vor lua totuşi decizia să îl înlocuiască, nu este nicio problemă din punctul său de vedere, însă speră ca măcar să fie invitat la o analiză pe tema realizărilor sale de până acum.

“Nu. Nu am simţit această retragere a sprijinului politic. Dar dacă vor să o facem, până la urmă este la latitudinea partidului. Nu am candidat pe persoană fizică, ci sub PSD. Dacă ei consideră că nu sunt bun în ceea ce priveşte poziţia de preşedinte, nu am niciun fel de problemă. Dar nu s-au purtat astfel de discuţii. Sub nicio formă. Niciodată! Dar dacă se vor hotărî colegii să ia o astfel de decizie, ar fi bine să mă cheme şi pe mine şi să îmi facă o evaluare ca oricărui manager, dacă mi-am îndeplinit sarcinile sau care sunt motivele. În ziua de astăzi nu mai sunt surprins de absolut nimic. Dar sunt zvonuri. Eu îmi voi face treaba în continuare alături de colegii mei. Şi vă spun că subiectul tabu de anul acesta este Sănătatea şi Spitalul Judeţean”, a declarat Chiriac

Cât despre modul în care se înţelege cu preşedintele proaspăt ales al PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, Francisk Chiriac a afirmat că nu are niciun fel de problemă cu acesta.

“Dacă vor avea o propunere de schimbare a mea o vom discuta în interiorul partidului şi o să am şi eu o declaraţie de presă atunci, dacă va fi cazul. Dar poate nu va fi cazul. Eu sper să îmi duc mandatul până în capăt, până în 2020, să realizez 100% lucrurile bune şi să spun şi ce am făcut în plus. Sunt lucrurile normale pe care le-am spus în campania electorală din 2016, nu au fost lucruri nerealizabile şi eu cred că e bine, frumos şi corect să vi le prezint şi dumneavoastră sau cetăţenilor”, a încheiat Chiriac.
Categorie articol: 

Comentarii