Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prahoveancă de 57 ani, înecată în Dunăre în zona localităţii Tufeşti

• femeia se afla la pescuit, împreună cu rudele sale • aceasta ar fi părăsit cortul în care se adăpostea peste noapte şi nu s-a mai întors

 

Tragedie într-o familie din Prahova, după ce a venit la pescuit, în acest weekend, la Dunăre, în judeţul nostru. O femeie de 57 ani a fost găsită înecată în fluviu, duminică după amiază. Aceasta sosise sâmbătă, în judeţul Brăila şi a montat cortul în apropierea malului apei, în zona localităţii Tufeşti. Era însoţită de prieteni. Sâmbătă spre duminică noapte, femeia s-ar fi trezit şi ar fi ieşit din cort, cel mai probabil căutând un loc pentru nevoile fiziologice şi nu s-a mai întors, cel puţin aşa cred persoanele care o însoţeau la pescuit. Abia dimineaţă, acestea din urmă au observat dispariţia femeii şi au plecat s-o caute. Au găsit-o duminică după amiază, înecată în Dunăre.

Trupul prahovencei de 57 ani va ajunge la Morgă, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Anchetatorii trebuie să refacă ultimele clipe din viaţa decedatei.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii