Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PPUSL Brăila se laudă că distribuie la sediu măşti de protecţie, gratuit

• filiala Partidului Puterii Umaniste a emis, recent, un comunicat de presă prin care anunţă că distribuie în mod gratuit măşti de protecţie pentru brăileni • aceştia solicită o programare în prealabil • totodată, în comunicat, PPUSL-iştii îşi manifestă nemulţumirea faţă de faptul că termometrele digitale atât de des folosite în prezent, sunt mânuite de “persoane neiniţiate”

 

Reprezentanţii Partidului Puterii Umaniste îi cheamă pe brăileni la sediu pentru a le oferi măşti de protecţie cu titlu gratuit, însă numai cu programare în prealabil. Asta au anunţat PPUSL-iştii brăileni, în cadrul unui comunicat  de presă emis recent, punctând că măştile au fost donate de către o societate din judeţul Brăila.

“Partidul Puterii Umaniste, pune accent pe demnitate, credinţă şi onoare. În centrul preocupărilor sale se află nevoile şi sănătatea oamenilor. De aceea, în această perioadă de stare de alertă maximă, la sediul partidului se distribuie gratuit cetăţenilor măşti de protecţie donate prin amabilitatea S.C. Anidiela Tex S.R.L.. În vederea păstrării distanţei sociale, doritorii sunt rugaţi să se programeze la numărul de telefon 0773 309 699, între orele: 09.00-18.00. Vă aşteptăm la sediul partidului de pe strada Mihai Eminescu nr. 46, la etajul 1, intrarea prin strada Petru Maior, de luni până vineri între orele: 11:00 - 13:00”, se precizează în cadrul comunicatului PPUSL Brăila.

De asemenea, reprezentanţii Partidului Puterii Umaniste au profitat de moment pentru a-şi manifesta nemulţumirea privind modul în care cetăţenilor li se ia temperatura la intrarea în diferite spaţii, de către persoane neinstruite.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii