Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Povestea fraudării alegerilor e o exagerare

Social - democraţii brăileni nu se tem de o posibilă fraudare a alegerilor şi merg pe principiul că, de obicei, guvernele care organizează alegerile le pierd. Primarul Aurel Simionescu a comentat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că, de fiecare dată când în România s-au organizat alegeri, de obicei guvernul care era la putere în momentul respectiv le-a pierdut, aşa că aceeaşi logică ar trebui să funcţioneze şi acum. Simionescu a mai declarat că discuţiile pe tema fraudărilor sunt, totuşi, exagerate şi că nimeni nu poate să fure zeci de procente, asta în contextul în care fiecare partid are reprezentanţi în secţiile de votare. De aceeaşi părere s-a arătat şi preşedintele PSD Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, care a subliniat faptul că, de obicei, fiecare partid îşi trimite reprezentanţi vigilenţi la algeri, care stau cu ochii în patru pe ceilalţi, aşa că nu e cazul să se vorbească de fraudarea alegerilor cu zeci de procente.
Stancu a mai adăugat că decât să se gândească la asta, populaţia ar face bine să vină la vot, pentru a conferi legitimitate preşedintelui ales, indiferent care va fi acesta: "Decât să ne pierdem vremea cu tot felul de presupuneri, atacuri şi altele, mai bine mergem la vot şi ne exprimăm acolo punctul de vedere. Ar trebui să vină cât mai mulţi alegători, pentru ca astfel, noul preşedinte să aibă legitimitate. Noi sperăm ca la Brăila să vină lumea la vot, dar, din nefericire, dacă nu au venit ei la alegerile locale, care îi interesau mai mult, decât 37%....Sperăm, totuşi, ca acum să vină lumea la vot".
La rândul său, Simionescu a mai adăugat că miercuri este ultima întâlnire importantă a activului de partid a PSD Brăila, când se va pune la cale planul de bătaie pentru ultimele zile de campanie pentru turul I. "Miercuri ne întâlnim cu toţii şi stabilim ce mai avem de făcut, sunt ultimele zile şi acestea le vom petrece făcând campanie în forţă. Sperăm să fie bine".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii