Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poveste de dragoste cu final la Ortopedie şi cu dosar penal

• un brăilean de 31 ani a ajuns la spital, după ce a căzut de pe un stâlp de electricitate • iniţial, individul a vrut să se arunce de pe stâlp, supărat că femeia iubită nu-l mai doreşte • tânărul a ajuns la secţia Ortopedie

 

Un om al străzii, în vârstă de 31 ani, a pus pe jar autorităţile brăilene, după ce s-a urcat pe un stâlp, la o înălţime de 20 metri, din zona Piaţa Mare şi a ameninţat că se aruncă, supărat că amanta nu-l mai vrea. Evenimentul a avut loc vineri seară, pe Calea Griviţei, în spatele pieţei.

Potrivit femeii de care bărbatul era îndrăgostit şi care s-a recomandat a fi amanta lui, cei doi s-au întâlnit în cursul zilei de vineri şi s-au certat. Individul ar fi devenit violent, motiv pentru care tânăra ar fi decis să rupă relaţia sentimentală. Acest fapt nu a fost însă pe placul bărbatului, care, după ce ar fi consumat alcool, s-a urcat pe un stâlp de electricitate, la o înălţime de 20 metri faţă de sol, şi ţipa cât îl ţineau plămânii că se sinucide, dacă femeia nu reia povestea de dragoste cu el. La faţa locului au sosit poliţiştii, jandarmii, pompierii şi o ambulanţă. După momente lungi de negocieri, omul străzii a fost convins să renunţe la gândurile suicidare şi să coboare.

Se pare că zicala populară “Ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să ţi se întâmple” i s-a potrivit perfect bărbatului, pentru că, în timp ce cobora, s-a dezechilibrat şi a căzut de la o distanţă de 6 metri, suferind răni serioase.

Ambulanţa l-a preluat pe individ şi la dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila, iar medicii au decis transferul pacientului la corpul B (fostul Spital 3), secţia Ortopedie, luându-se în calcul chiar intervenţia chirurgicală.

Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii