Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Potec va continua doar dacă antrenorul său va fi plătit de autorităţile din România

Într-o lună trebuie să încep antrenamentele, în acest timp trebuie rezolvată problema contractului. El a continuat să mă pregătească după Olimpiadă pentru că a avut promisiuni, care însă au rămas la acest stadiu. Dacă nu ajungem la o înţelegere, atunci singur mă voi retrage, mă apuc de făcut copii, de altceva", a explicat Camelia Potec.

Sportiva a amintit şi de prima discuţie avută legată de contractul lui Philippe Lucas: "Când s-a discutat după Olimpiadă, eu am fost translatorul pentru antrenorul meu. Acum eu nu mai vreau pentru că atunci s-au promis multe şi totul a rămas aşa. Sunt promisiuni de la MTS şi de la COSR".

Preşedintele Federaţiei Române de Nataţie, Viorel Păunescu, a afirmat că va contribui la o parte din contractul francezului, totul pentru ca Potec să continue.

La conferinţa de presă a fost prezent şi Constantin Popovici, cel care a ocupat locul 8 în finala la sărituri în apă. Cei doi sportivi au fost premiaţi de Federaţia Română de Nataţie pentru performanţele lor. În discursul de dinaintea înmânării premiilor, Viorel Păunescu a ţinut să îi atragă atenţia lui Constantin Popovici că putea ocupa un loc mai bun şi că exagerează atunci când spune că nu are condiţii de antrenament adecvate. Preşedintele FRN, care în câteva rânduri a confundat nataţia cu gimnastica, a spus că probabil antrenorul îl sfătuieşte rău pe sportiv.
Categorie articol: 

Comentarii