Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Postul de prefect de Braila nu se va vacanta prea curind

Presedintele PNL Braila, Constantin Cibu, are dubii ca prefectul judetului, Nicolae Mitroi, va iesi la pensie. Cibu a calificat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, drept "simple speculatii", zvonurile privind posibilii candidati pentru functia de prefect, ba chiar si anuntul public facut de colegul sau de partid, Stefan Sinpetru, care a declarat ca, daca va fi organizat concurs pentru ocuparea fotoliului respectiv, va candida. "Sint simple speculatii, iar faptul ca Sinpetru spune ca doreste sa devina prefect... si eu doresc sa fiu presedinte, dar asta nu inseamna ca ma baga cineva in seama. Deci in legatura cu schimbarea prefectului sint simple speculatii, liberalii il sustin in continuare pe domnul prefect Mitroi. Daca va iesi la pensie de bunavoie, vom hotari cine va fi noul prefect. Deocamdata, nu se pune problema schimbarii prefectului de Braila. Nu am luat in considerare o asemenea varianta".
Intrebat daca, in cazul in care Mitroi iese la pensie si se va organiza concurs, il va sprijini politic pe Stefan Sinpetru, Cibu a raspuns: "N-a mai participat o data, la Iasi? Daca-i concurs, nu ai cum sa-l sprijini... Recomandare din partea mea?! Recomandare poate sa ia si din partea Clubului Pro Democratia sau din partea lui Florin Ionascu, daca vrea... In urmatoarele doua luni nu se pune problema schimbarii prefectului, si este posibil ca Mitroi sa-si duca mandatul pina la capat, daca nu se hotaraste de bunavoie sa iasa la pensie. El mie nu mi-a spus ca vrea sa iasa la pensie, nu am nici o informatie oficiala pe aceasta tema", a spus Cibu.
Tot in cadrul unei conferinte de presa desfasurate, ieri, la Casa Judeteana de Pensii, la intrebarile jurnalistilor referitoare la intentia sa de a candida la functia de prefect al judetului, Stefan Sinpetru a precizat ca nu vrea sa dea pe nimeni la o parte. "Nu intentionez sa iau locul nimanui, dar daca am facut cursurile, nu le-am facut ca sa dorm cu ele sub perna. Am absolvit cursurile cu media 9,08. Dar nu sint doar eu un potential candidat, ci si domnii Horia Vasioiu, Mihai Tudose, George Dragu, Viorel Balcan si Ion Stefan care au exercitat un mandat complet de parlamentar si potrivit legii pot ocupa aceasta functie"
Categorie articol: 

Comentarii