Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Postasii braileni vor fi "motorizati" abia de anul viitor

Compania Posta Romana a anuntat ca a achizitionat 36 de motoscutere pentru postasii din Bucuresti si Cluj-Napoca, in valoare de 293.040 lei, fara TVA, pentru un program-pilot, prin care urmareste imbunatatirea timpilor de circulatie a corespondentei. Compania intentioneaza sa extinda programul in toate marile orase, daca rezultatele din etapa-pilot sint satisfacatoare, insa Braila nu a fost inca luata in calcul pentru acest an. Surse din cadrul companiei au explicat ca, cel mai probabil, incepind de anul viitor postasii braileni vor avea la dispozitie motoscutere pentru a livra corespondenta.
Motoscuterele sint model Peugeot Ludix 14 Rep, cu dotari suplimentare, cum ar fi portbagaj fata, cu o sarcina maxima suportata de 20 kilograme, insotit de o geanta de postas de 37 de litri, portbagaj spate, cu o greutate maxima suportata de 30 kilograme si o cutie de bagaje, cu o capacitate de 40 litri. Motoscuterele vor fi folosite pentru distribuirea trimiterilor postale rapide, a trimiterilor de publicitate si a trimiterilor postale aferente distantelor mai mari de 10 kilometri, in zone limitrofe.
Compania are o retea teritoriala de 7.100 de oficii postale, grupate in zece directii regionale si circa 35.000 de salariati.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii