Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Postacii din Primăria Brăila au adunat şi le-a dat cu minus

Nu, nu cred că primarul Dragomir se ocupă de pagina de Facebook a Primăriei Brăila. Adică da, ştiu că Dragomir adoră social media, că e disperat să apară pe toate reţelele sociale (cu lucruri de bine, logic!), dar nu cred că are nervii atât de tari încât să stea toată ziulica să posteze pe pagina primăriei. Cu siguranţă, de treaba asta se ocupă câţiva postaci, care nu au altă treabă la serviciu în afară de a mâzgăli pupincurisme pe wall-ul primăriei.

Ultima boacănă făcută de postacii lui Dragomir a avut legătură cu aniversarea Micii Uniri. Toate bune şi frumoase, numai că pe pagina de Facebook a Primăriei Brăila a apărut informaţia că în 24 ianuarie 2018 aniversăm 158 de ani de la înfăptuirea Micii Uniri. Nu suntem noi întruchiparea perfecţiunii şi nici nu căutăm cu lumânarea greşelile comise de alţii, dar dă-o-ncolo de treabă, să nu ştii să faci o banală scădere, şi anume: 2018-1859? Păi, fraţi postaci din Primăria Brăila, 2018-1859 â 159. Adică, de la Mica Unire au trecut 159 de ani, nu 158, cum în mod eronat aţi scris boieri dumneavoastră, pe Facebook-ul primăriei.

Cum ziceam, cu toţii mai greşim. Dar la câţi trântori sunt în Primăria Brăila, care au ca atribuţie principală frecarea paginii de Facebook a instituţiei, nu s-a găsit nimeni care să verifice dacă informaţiile sunt corecte? Departamentul Corectură ce a păzit? De data asta nu a fost un capăt de ţară că s-a greşit cu un an vârsta Micii Uniri. Asta e, probabil că cineva din Primăria Brăila a vrut să ţină Brăila pe loc, din moment ce a scris că în 2018 se împlinesc 158 de ani, la fel cum s-au împlinit şi anul trecut, în 2017. Dar ce te faci când postacii o vor comite grav? Când poate în loc să scrie că primarul Dragomir a alocat fonduri pentru o acţiune umanitară, postacii vor scrie că a alocat funduri? (Formă Fără FUND)
Categorie articol: 

Comentarii