Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Posta va distribui pensiile mai devreme, in decembrie

Posta Romana anunta ca va distribui pensiile aferente lunii decembrie in avans, imediat dupa virarea banilor de catre partenerii de conventii. Astfel, plata pensiilor de asigurari sociale de stat, pentru agricultori si a celor pentru cadrele militare, precum si a celorlalte categorii se va face in perioada 10-24 decembrie 2008. In acelasi timp cu achitarea drepturilor banesti vor fi distribuite si taloanele mov aferente pensiilor platite pe card sau in cont curent, precum si taloanele de calatorie CFR.
Graficul de distribuire a drepturilor sociale este urmatorul: in perioada 10-24 decembrie 2008, pensiile curente si taloanele CFR vor fi distribuite de catre factorii postali la domiciliul beneficiarilor; intre 19 si 24 decembrie vor fi distribuite la domiciliu pensiile restante (cupoane gri); pina pe 30 decembrie, titularii absenti de la domiciliu si avizati isi vor putea ridica drepturile banesti de la sediile oficiilor postale.
Cupoanele mov, aferente pensiilor platite pe card bancar sau prin cont curent, urmeaza sa fie distribuite la domiciliu, in perioada 14-29 decembrie 2008, urmind ca pensionarii avizati si absenti de la domiciliu sa le poata ridica de la ghiseele subunitatilor postale, pina la data de 9 ianuarie 2008. (F.C.)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii