Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Portul Constanta - Petrolul Ianca 0-0

Formatia din Ianca a reusit aceeasi prestatie ca in urma cu doua sezoane, reusind si acum sa plece neinvinsa de la Portul. Mai mult, oficialii clubului considerau ca ar fi trebuit sa plece la Braila cu toate punctele, tinind cont de numarul ocaziilor avute.
Constandache a avut doua interventii foarte bune in primul sfert de ora, cind a reusit sa devieze in corner o minge sutata din apropiere de Stere si apoi sa-l blocheze in-extremis pa Sali in careu dupa care a venit replica Petrolului. Cu un sut de la 16 metri, Berceanu (min. 21) i-a incercat vigilenta lui Gheorghe iar in faza imediat urmatoare, dupa un corner executat de Bandarica, Zainea a reluat cu capul spre poarta dar si de data aceasta portarul constantean a fost la post.
Prima parte a meciului s-a incheiat cu cite o actiune spectaculoasa de fiecare parte insa nici Boras nici Rosu aflat la marginea careului mic nu au reusit sa marcheze.

Rosu a ratat cea mai mare ocazie a partidei

La doua minute de la reluare, Bosoi a urcat pe partea dreapta, a centrat in careu, iar Berceanu a reluat peste transversala. Gazdele au reusit la rindul lor sa ameninte poarta petrolista, numai ca portarul Constandache a prins vineri o zi foarte buna si a evitat si de aceasta data golul.
A urmat o perioada de dominare petrolista in care s-au consemnat si doua mari ocazii de gol. In minutul 75, Rosu a scapat de marcaj, a intrat in careu, l-a driblat pe portar insa in locul unei pase in fata portii unde se afla demarcat Berceanu a preferat un sut din unghi, fapt ce i-a permis fundaaului central Anghel sa degajeze mingea chiar de pe linia portii. Costel Rosu (min. 81) si Bosoi (min. 86) s-au jucat cu ultimele sanse de gol ale oaspetilor, dar si portarul petrolist a mai avut o interventie salutara pe final, cind a scos mingea de sub transversala la sutul lui Boras.
Petrolul a obtinut astfel un punct extrem de pretios si a iesit din zona retrogradarii, urmind ca din runda urmatoare sa inceapa urcusul spre mijlocul clasamentului.
Petrolul: Constandache - Bosoi, Em. Cristian, Zainea, Stanciulescu - Rosu (min. 89: Grosu), Balta, Bulancea, Bratu - Berceanu (min. 85: Neta), Bandarica (min. 88: Hrinca)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii