Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Portarul Mădălin Stroe şi fundaşul Bogdan Dumitru au semnat cu Viitorul Ianca

• născut în 2003, Stroe a fost la un pas vara trecută să ajungă la FCSB • acum este definitiv jucătorul echipei din Ianca  

 

Viitorul Ianca se pregăteşte pentru cel de-al doilea sezon competiţional în Liga a III-a. Iar pe lângă pregătirea fizică sau individuală cu mingea, conducerea clubului din Ianca se preocupă de întărirea lotului pentru campionatul Ligii a III-a, ediţia 2020-2021.

Primele certitudini la capitolul transferuri sunt fundaşul stânga Bogdan Dumitru şi portarul născut în 2003, Mădălin Stroe, jucător format la Stars Brăila, care, vara trecută a fost la un pas de a ajunge la FCSB. O accidentare i-a barat drumul spre formaţia patronată de Gigi Becali. A fost împrumutat la Viitorul Ianca iar din această vară a devenit definitiv jucătorul formaţiei pregătite de Laurenţiu Ivan.

“Este un copil foarte talentat şi va face carieră în fotbal. Stroe a fost la un pas să semneze cu FCSB. Cu o zi înainte de a semna contractul, la antrenamentul de după-amiază, unul specific portarilor, la un plonjon, s-a accidentat, a avut o fisură la cot. Şi înţelegerea a picat. Dar iarna trecută a fost împrumutat la Viitorul Ianca, iar acum a devenit definitiv jucătorul echipei din Liga a III-a”, ne-a declarat Daniel Pleşa, preşedintele clubului Stars.

Iar informaţia a fost confirmată de Cosmin Necoară, directorul sportiv al Viitorului.

“Stroe este acum jucătorul nostru. Este un copil cu potenţial, de viitor”, a spus Cosmin Necoară.

Oficialul echipei din Liga a III-a a confirmat de asemenea faptul că mijlocaşul ofensiv gălăţean, Laurenţiu Iorga se antrenează cu Viitorul Ianca.

“Iorga s-a antrenat în această săptămână cu noi, va veni şi vineri (n.r. astăzi, 31 iulie) şi sperăm să ne asigurăm serviciile acestuia. Este un jucător cu o mare experienţă care ne poate ajuta în campionatul următor. Suntem de asemenea în discuţii şi cu alţi fotbalişti pentru definitivarea lotului. Din păcate, deocamdată încă batem pasul pe loc pentru că nu avem voie să susţinem partide amicale. Noi respectăm toate regulile impuse de Ministerul Sănătăţii şi Federaţia Română de Fotbal, măsuri pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu noul Coronavirus”, a mai spus Cosmin Necoară.
Categorie articol: 

Comentarii