Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Portarul Ibrahim Dossey a decedat

Portarul ghanez Ibrahim Dossey a decedat, luni noaptea, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Bucuresti, a declarat, pentru MEDIAFAX, jucatorul echipei Minerul Lupeni, Ionut Dragomir.
"M-a sunat sotia lui si m-a anuntat ca Dossey a murit. Sint consternat. Probabil trebuia mutat din spital. Am facut degeaba campania umanitara in urma careia am strins 50.000 de lei pentru el", a spus Dragomir.
Managerul Spitalului Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni din Capitala, Anca Buliman, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca Ibrahim Dossey a decedat marti dimineata, la ora 4.30.
Dossey a fost adus, luni, la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni din Capitala, in coma, cu traumatism cranio-cerebral grav, a precizat Anca Buliman.
Ibrahim Dossey a fost grav ranit intr-un accident petrecut la 13 septembrie, pe DN 1, in apropierea localitatii Breaza. El a intrat in coma dupa ce a suferit un traumatism cranio-cerebral grav si o fractura craniana cu infundare. In accident au mai fost ranite doua persoane, o femeie in virsta de 30 de ani si un copil de 9 ani, care nu au avut probleme grave.
Dossey, in virsta de 36 de ani, a devenit jucator liber de contract in vara, cind si-a incheiat intelegerea cu Pandurii Tirgu Jiu, echipa la care a evoluat doua sezoane. Din cauza virstei inaintate, dar si a deselor probleme medicale, conducerea gruparii gorjene nu a mai dorit prelungirea contractului portarului ghanez.
Jucatorul ghanez a evoluat pentru prima oara in Romania la gruparea FC Brasov (2001-2003). A urmat apoi in vara anului 2003 un transfer la formatia Rapid Bucuresti, dar s-a intors dupa jumatate de sezon la FC Brasov, clubul cu care a ramas sub contract pina la finalul sezonului 2005/2006. In perioada cind era sub contract cu FC Brasov, ghanezul a fost imprumutat pentru jumatate de an la formatia Unirea Sinicolau-Mare. Dossey a evoluat apoi, pentru doua sezoane, la gruparea Pandurii Tirgu Jiu.
Pe prima scena a fotbalului romanesc Dossey a evoluat in 92 de partide, in vreme ce in liga secunda a disputat 37 de meciuri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii