Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Portarul gazdelor, Cristea a decis rezultatul final

La fel ca si in partida de la Calarasi petrolistii au pierdut din cauza gafelor portarului Cristea. El a alunecat in minutul 15 si Iancu a deschis scorul, iar in repriza a doua si-a introdus singur mingea in plasa dupa o centrare a aceluiasi jucator stelist.
In rest partida a fost la discretia gazdelor si doar lipsa de experienta a majoritatii componentilor lotului, dar si nesansa au facut ca la finalul jocului Petrolul sa nu aiba un avantaj de cel putin un gol.
Cu toate ca au acuzat socul primirii golului elevii lui Tudorel Pelin au construit mult in marginea careului advers si cu cinci minute inainte de finalul primei reprize au restabilit egalitatea. Balta a sutat puternic, portarul a respins in fata si de la 12 metri Ionita a catapultat mingea sub transversala portii adverse.
In repriza a doua petrolistii au fortat desprinderea insa portarul bucurestean a avut interventii foarte bune la suturile lui Ghioca, Spirea sau Balta. Steaua II a avut si noroc in aceasta parte a intilnirii deoarece mingea sutata de Grosu (min. 68) si Costache (min. 92) au lovit barele portii oaspetilor.
Scorul final a fost insa stabilit de autogolul lui Cristea, un portar care are aspiratii foarte mari insa nu are valoare nici de Campionatul judetean de fotbal.
Petrolul a ramas si dupa aceasta runda pe locul al 16-lea deoarece si Politehnica Timisoara a pierdut in deplasarea de la Slobozia.

Petrolul: Cristea - Dobrin (min. 60: Hrinca), Ionita, Stanciulescu, Bratu - Grosu, Balta, Lupu, Costache - Ghioca, Spirea.

Rezultatele inregistrate in etapa a 29-a:
Rocar ANEFS Bucuresti - Viitorul Insuratei 0-0
Inter-Gaz Bucuresti - CS Ovidiu 3-0
Oil Terminal Constanta - Phoenix Ulmu 3-0
Dodu Bucuresti - Aurora Mangalia 4-1
Farul II Constanta - Callatis Mangalia 2-1
Petrolul Ianca - Steaua II Bucuresti 1-2
Unirea Slobozia - Politehnica Timisoara 3-0
Portul Constanta - Dunarea Calarasi 3-1
FC Chitila - Dinamo II Bucuresti se va disputa pe data de 15 mai.
Categorie articol: 

Comentarii