Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Porţi deschise în Cartierul Caporal Muşat

Noul cartier privat al oraşului - Ansamblul rezidenţial Caporal Muşat - a stârnit interesul brăilenilor care au venit în număr mare la inauguarea de joi, 14 august a complexului de locuinţe. "Este prima investiţie integral privată ianugurată astăzi în oraşul nostru şi este o realizare pentru dezvoltator ceea ce se vede astăzi aici. Faptul că standardele sunt ridicate pentru acest prim lot de locuinţe va obliga investitorul să ridice şi mai mult ştacheta, ceea ce este în beneficiul viitorilor proprietari", a declarat primarul Aurel Simionescu la momentul festiv, în prezenţa zecilor de invitaţi. De asemenea, sursa citată a punctat că străzile noului cartier vor purta nume de militari sau care au legătură cu armata, dat fiind faptul că investiţia se realizează pe amplasamentul unei foste unităţi militare.
La rândul lor, reprezentanţii dezvoltatorului imobiliar au prezentat în linii mari ofertele financiare şi variantele de achiziţie, invitând pe cei interesaţi să le treacă din nou pragul zilele următoare, în cadrul săptămânii porţilor deschise, pentru a se documenta cu privire la o eventuală achiziţie în ansamblul rezidenţial. Invitaţia este cu atât mai atractivă cu cât dezvoltatorul s-a angajat ca acelora care îşi fac rezervarea de locuinţe în această perioadă să le ofere un televizor LCD şi să le amenajeze gratuit curtea noii case.
După tăierea panglicii a urmat un tur al noului cartier şi a primelor locuinţe care sunt deja gata să-şi primească proprietarii.
Cartierul rezindenţial Caporal Muşat este o investiţie importantă de aproape 7 milioane euro, exclusiv privată, în cadrul căreia sunt prevăzute aproape 200 de locuinţe din care aproape 70 sunt finalizate sau aproape de finalizare. Oferta este diversificată, pornind de la locuinţe cuplate sau individuale cu preţuri de la 59.500 euro - la cheie, ajungând până la 100.000 euro. Modelul ales pentru acest proiect imobiliar este cel al suburbiilor americane, unde casele sunt unitare ca design exterior, aşezate de-a lungul unor străzi cochete asfaltate şi cu zone pietonale cu multe zone verzi. Dezvoltatorul este deschis mai multor variante de plată printre care sistemul Buy-Back (posibilitatea de schimb cu locuinţa clientului), ori sistemul de plăţi în rate fără dobânzi şi comision, sau clasicul credit imobiliar.
Investitorul "Dezvoltare şi vânzări imobiliare" Bucureşti are în plan ca până la sfârşitul lui 2015 să finalizeze proiectul.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii