Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ponta va plăti FMI-ul cu averea lui Udrea

"Nu există nicio altă variantă şi nu cred că un guvern responsabil care va veni după PDL nu va plăti datorii. Trebuie să le plătim", a spus Ponta, întrebat dacă USL va plăti datoriile Guvernului când va ajunge la putere.
Ponta a afirmat că singura datorie pe care USL nu o va plăti va fi cea rezultată din "frauda" evidentă a banilor publici pentru obiective de campanie electorală, precum cea din programul PNDI derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, în valoare de 4 miliarde de euro.
"Aceia nu-i vom plăti şi le-am spus de câte ori am avut ocazia şi investitorilor români şi băncilor. Guvernul USL va face un audit foarte clar asupra legalităţii, asupra oportunităţii acestor cheltuieli, asupra modului în care s-au respectat normele şi inclusiv un audit judiciar trebuie făcut. Din punctul nostru de vedere, 4 miliarde de euro pe care doamna Udrea îi fraudează de la bugetul public pentru considerente de campanie electorală pentru PDL, aşa ceva nu vom plăti. Să fie foarte clar. Celelalte datorii ale Guvernului, nu ne place, dar le vom plăti, nu se pune problema ca România să nu-şi plătească datoriile, Doamne fereşte de aşa ceva! Aceea este unica excepţie şi ţin să o remarcaţi pentru că suntem foarte hotărâţi în acest sens", a spus Ponta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii