Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ponta va candida în 2012 tot în Gorj

"Voi candida în 2012 pe colegii, dar nu ştiu dacă voi mai fi ales. Nu am spus că voi fi din nou deputat pentru că nu ştiu, e decizia oamenilor din Târgu-Jiu şi din Gorj, dacă mă vor vota pentru al treilea mandat. Dar nu este asta niciun fel de schimbare sau surpriză. Doamna Udrea este binevenită la Târgu-Jiu să candideze, sunt convins că va fi o competiţie electorală interesantă, dar mi-e că se răzgândeşte până la anul", a declarat Ponta.
În luna iunie, în timp ce se afla în judeţul Gorj pentru semnarea unor contracte de finanţare pentru modernizarea unor drumuri, ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a afirmat că vine mai des în acest judeţ decât parlamentarul de Gorj Victor Ponta. "Chiar colegii mi-au propus să candidez în locul lui Victor Ponta, la Târgu Jiu, pentru că vin mult mai des şi mă ocup mai mult de problemele celor din Târgu Jiu şi Gorj. Ca dovadă, eu am venit cu 15 milioane de euro, iar domnul Victor Ponta nici nu a catadicsit să fie prezent", a afirmat atunci Elena Udrea.
Luni dimineaţă, Ponta a participat la deschiderea noului an şcolar la Colegiul Naţional "Ecaterina Teodoroiu" din Târgu-Jiu, alături de primarul Florin Cârciumaru şi viceprimarul Ioan Roman Bărbuţi.
Victor Ponta le-a transmis elevilor că trebuie să înveţe, aşa cum a făcut şi el pe vremea lui Nicolae Ceauşescu. "Am venit aici pentru a vă ura o zi bună şi un an şcolar cât mai bun. Mă aflu aici cu primarul municipiului Târgu-Jiu, un om pe care îl felicit şi pe care îl laud de fiecare dată pentru sprijinul pe care îl acordă şcolilor din municipiu, ca un semn de recunoaştere pentru rezultatele excelente pe care le au cele două instituţii de învăţământ: naţional "Ecaterina Teodoroiu" şi Grupul şcolar Energetic - n.r.). Vreau să îi felicit pe cei doi directori, pe profesori, care, în condiţii foarte grele, reuşesc să îşi facă datoria faţă de elevi şi în mod sigur pe cei care în anul acesta ar termina liceul şi în anii următori se vor confrunta nu doar cu un examen de maturitate, ci cu tot ceea ce presupune şcoala", a spus Victor Ponta.
Categorie articol: 

Comentarii