Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ponta promite să excludă primarii care au trădat

"La Neamţ, sigur că am avut un primar oficial la PSD care a mers, a răspuns la cântecele de sirenă ale domnului Pinalti. La Maramureş s-a răspuns la cântecele de sirenă ale doamnei Udrea şi mi se pare că unul dintre primari ale domnului Oprea - dacă vi-l puteţi închipui pe domnul Oprea ca sirenă (...) O să urmărim dacă cumva primari care au pierdut pentru USL primesc săptămâna aceasta bani de la buget", a spus Ponta.
Liderul PSD a fost întrebat dacă vor urma excluderi ale primarilor care au "trădat". "Da, de la PSD cei care au trădat sigur că vor fi sancţionaţi pentru că nu poţi să fii şi cu slănina în pod şi cu tigaia unsă, e important să ştim pe cine ne bazăm în această bătălie. Trebuie să eliminăm cât mai multe dintre aceste trădări", a răspuns preşedintele PSD.
La rândul său, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat dacă a aflat de ce primarul USL de Baia Mare, Cătălin Cherecheş, nu s-a implicat în campanie în favoarea candidatului USL. "Aştept să facem, pentru că în acest moment nu avem exact o analiză, au fost nişte mişcări contradictorii în cursul acestei campanii, nişte poziţii publice conjuncturale, sau nu numai, ale primarului (Cherecheş, n.r.) care sunt divergente; o să facem aceste discuţii", a spus liderul PNL, ţinând să mulţumescă public primarilor liberali care s-au mobilizat şi implicat în campania electorală.
Categorie articol: 

Comentarii