Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ponta n-are nevoie de telefoanele lui Vanghelie

Liderul PSD a fost confruntat cu explicaţiile date de Marian Vanghelie despre proiectul său de a se împărţi telefoane mobile preşedinţilor de asociaţii de locatari şi administratorilor de bloc. "De-aia l-am schimbat pe Vanghelie şi de-aia i-am spus astăzi, în Consiliul Naţional, că n-am nevoie nici de grătarele lui, nici de telefoanele lui. Dacă nu înţelege lucrul ăsta, o să meargă la PDL sau unde vrea el", a fost reacţia lui Ponta, vizibil iritat de imaginile difuzate în care Vanghelie povestea despre campania pe care o pregăteşte.
Preşedintele PSD a asigurat că primarul Sectorului 5 va înţelege mesajul pe care i l-a transmis. "El a fost obişnuit altfel, că dacă vine cu telefoanele la şefi se rezolvă lucrurile. Uite că nu s-au rezolvat şi nici n-o să se rezolve", a fost explicaţia lui Ponta pentru iniţiativa lui Vanghelie.
"N-am nevoie de colegi care mă sprijină pe mine la Congres şi mi-aduc nu ştiu ce telefoane. N-am nevoie de aşa ceva, le-am spus astăzi tuturor, cui îi place, înţelege. N-am nevoie de niciun ban, nici de la domnul Vanghelie, nici de la ceilalţi, există cotizaţiile de la partid", a adăugat Ponta.
Categorie articol: 

Comentarii