Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ponta îl ironizează pe procurorul-şef al DNA

Ponta ironizează referirile publice la adresa sa. "Sunt într-un moment de apogeu al interesului (cu totul neaşteptat, ca să fiu sincer) pe care persoane cu funcţii importante îl nutresc pentru umila mea persoană. Preşedintele ţării noastre merge la tv ca să-şi manifeste preocuparea pentru locul şi modul în care îmi petrec vacanţa cu Daciana; ditamai şeful ANAF îşi consumă zile preţioase din timpul său (alături de alţi 8 inspectori din aceeaşi instituţie) îngrijindu-se de cariera mea sportivă la raliuri; iar recent am aflat că şeful DNA (un fel de Făt Frumos al luptei anticorupţie de pe Dâmboviţa) îmi citeşte cu atenţie blogul şi simte o presiune uriaşă asupra justiţiei pe care o exercit direct de la plajă prin acest instrument virtual comparabil cu o flacără violet de tip Manolea!", comentează liderul PSD, tot într-o postare pe blog.
"Sunt profund măgulit de acest înalt interes, chiar dacă mă gândeam cu modestie că aceşti bărbaţi de seamă ai ţării ar putea să se ocupe şi de alţi oameni (ceva mai importanţi, mai evazionişti, mai corupţi etc.)", adaugă Ponta.
Procurorul-şef al DNA, Daniel Morar, a declarat că atunci când a vorbit despre presiuni asupra procurorilor s-a referit la declaraţiile publice făcute de Mihai Voicu, purtător de cuvânt al PNL, de Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, şi de o postare pe blog a lui Victor Ponta.
Categorie articol: 

Comentarii