Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ponta îl acuză pe primarul de la Baia Mare că a făcut campanie pentru PDL

Ponta a început prin a aprecia activitatea primarilor USL în campania de la alegerile parţiale. "Cel mai mulţumit sunt de faptul că au pus umăr la umăr şi au luptat împreună, uneori la propriu, nu doar la figurat, şi liberalii, şi conservatorii alături de PSD, în ambele colegii, şi că toţi cei care îşi frecau mâinile prin partidele noastre sau prin afară cum o să se strice USL-ul au fost dezamăgiţi. Sunt însă lecţii de învăţat, foarte importante şi foarte dureroase şi de care o să ţinem cont la următoarele confruntări", a spus el.
"Când vorbeşti de sondaje la nivel naţional, sunt corecte, pentru că aşa sunt şi ale PDL-ului. Dacă vorbeşti de candidaturi în două judeţe în care PDL-ul are şi preşedintele de CJ - la Maramureş şi la Neamţ - are şi primarul municipiului reşedinţă de judeţ... pentru că, totuşi, primarul de la Baia Mare tot pentru PDL a făcut campanie, nu cred că are rost să ne ascundem pe după degete. Este o realitate", a spus Ponta.
Liderul PSD a fost întrebat ce măsuri se vor lua în acest caz. "E o decizie a USL-lui pentru la anul, nu vreau eu să mă pronunţ, domnul Cherecheş ştiu că nu e membru, ci simpatizant al PNL-ului, şi nu mă uit niciodată în ograda colegilor mei", a menţionat social-democratul.
Categorie articol: 

Comentarii