Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ponta îşi face imagine "în mod josnic", speculând tragedia de la Giurgiu

Într-o declaraţie remisă NewsIn, ministrul Traian Igaş dă asigurări că ancheta poliţiei în cazul de la Giurgiu va fi una fermă şi transmite condoleanţe apropiaţilor americanului ucis. "Vreau să-mi exprim regretul pentru tragicul incident desfăşurat la Giurgiu, în urma căruia şi-a pierdut pierdut viaţa tânărul sportiv, şi să transmit condoleanţe apropiaţilor săi. În acelaşi timp, solicit instituţiilor de aplicare a legii maximă fermitate în abordarea acestui caz, astfel încât vinovaţii să primească pedeapsa cuvenită", afirmă Traian Igaş.
De asemenea, ministrul de Interne se declară nemulţumit de atitudinea preşedintelui PSD pe care îl acuză de specularea mediatică a unui eveniment tragic. "Îi cer lui Victor Ponta să termine cu încercările disperate de a-şi face imagine la modul cel mai josnic cu putinţă, speculând tragediile unor oameni. Ţin să îl asigur pe Victor Ponta că poliţia îşi face treaba şi când dânsul are chef să îşi crească cota de audienţă pe seama nenorocirilor altora, dar şi în timpul în care participă la raliu", mai spune Traia Igaş.
Liderul PSD Victor Ponta a făcut apel la poliţia şi justiţia din Giurgiu să-şi facă datoria şi să îi pedepsească pe criminalii baschetbalistului american, nu să se teamă de grupurile de interlopi, adăugând că şi-ar dori ca şi ministrul de Interne, Traian Igaş, să se implice în acest caz.
Baschetbalistul american bătut într-un local din Giurgiu, Chauncey Hardy, în vârstă de 23 de ani, a murit, duminică seară, pe masa de operaţie, la Spitalul Bagdasar Arseni. Principalul suspect în cazul morţii baschetbalistului american de la CSS Giurgiu s-a predat la Poliţie şi a fost reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul are 25 de ani şi este din Giurgiu. El s-a predat la Poliţia din Giurgiu şi a fost reţinut pentru ultraj contra bunelor moravuri şi lovituri cauzatoare de moarte, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Categorie articol: 

Comentarii