Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ponor: Ma voi gindi in viitor daca voi reveni la gimnastica de performanta

Gimnasta Catalina Ponor, care a primit, joi, premiul pentru cea mai buna sportiva a anului in judetul Constanta, a declarat ca isi doreste o pauza si ca in viitor se va gindi daca va reveni la gimnastica de performanta sau se va indrepta spre altceva, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"2005 a fost un an in general bun. Cu toate criticile aduse din partea presei, eu am incercat sa demonstrez ca mai pot face fata gimnasticii de performanta. Momentan ma gandesc sa iau o pauza si ma voi gindi in viitor daca ma voi reapuca de performanta sau de altceva. As vrea sa fiu lasata in pace si nu m-am gindit ce voi face in continuare", a declarat Ponor, la finalul galei organizate de Directia Judeteana pentru Sport Constanta.
Antrenorul gimnastei, Matei Stanei, a apreciat ca, in ciuda problemelor aparute, nu trebuie uitat faptul ca Ponor a obtinut singura medalie pentru gimnastica feminina romaneasca la CM. "Am convenit impreuna cu sportiva ca o perioada de timp sa avem o pauza, dupa care ne vom relua pregatirile", a spus Stanei.
In cadrul galei au fost premiati cei mai buni zece sportivi din judetul Constanta si cele mai bune echipe. Acestea au fost echipa de handbal masculin HCM Constanta, participanta in Cupa Cupelor, si formatia de volei masculin Tomis Constanta.
CS Farul a fost desemnat cel mai bun club la nivel de seniori, iar Liceul cu Program Sportiv a primit premiul pentru cel mai bun club la nivel de juniori.
De asemenea, antrenorul echipei feminine de handbal Tomis Constanta, Dumitru Musi, si Ionela Gilca, pivot in echipa nationala, au primit din partea Consiliului Judetean Constanta cite 5000 de lei.
Cel mai bun fotbalist al anului a fost desemnat Cosmin Pascovici, de la Farul Constanta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii