Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Polivalenta va gazdui astazi primul amical al brailencelor, dupa cantonamentul montan

Astazi, de la ora 11.00, HC Dunarea sustine primul test de verificare dupa cantonamentul montan de la Predeal, adversara sa fiind tot o colega de esalon, HCM Buzau.
Handbalistele pregatite de Marinela Patru si Cristi Preda au fost libere in week-end insa de luni au reluat antrenamentele si de astazi intra in ultima etapa a pregatirilor, cea a partidelor amicale pentru omogenizarea echipei.
Amicalul dintre HC Dunarea si HCM Buzau va incepe la ora 11.00 si se va derula pe durata a trei reprize de cite 30 minute fiecare.
Tot in aceasta saptamina, mai precis simbata dupa-amiaza si duminica dimineata handbalistele brailene vor sustine, tot in sala Polivalenta, o dubla partida amicala cu Rapid Bucuresti.
In perioada precompetitionala, Dunarea va participa la un turneu in Franta, in perioada 22-24 august, la care pe linga echipa din Nimes vor mai participa o formatie din Cehia si una din Spania, iar la inceputul lunii septembrie se va organiza Cupa Brailei, la care au confirmat deja participarea CSM Ploiesti, formatie care in aceasta vara a promovat in Liga Nationala si lotul de tineret al Moldovei.
Cea de-a patra participanta ar putea fi HCM Buzau sau Stiinta Bacau.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii