Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politistii inca mai depisteaza paznici certati cu legea

Desi politistii braileni desfasoara, de mai multe luni, controale pe linia respectarii prevederilor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, acestia inca mai depisteaza paznici care uita pentru ce au fost angajati si se comporta la serviciu ca si acasa. Intr-o actiune de acest gen, derulata in noptile de 5 spre 6 si 7 spre 8 august, oamenii legii au gasit mai multi paznici care fie se uitau la televizor, fie dormeau sau chiar isi executau serviciul sub influenta bauturilor alcoolice.
Cei mai obositi dintre paznicii verificati au fost agentii Marian R. si Ion Z. (de la SC "Promex" SA), care au fost depistati dormind In timpul serviciului. Putin mai odihnit decit cei doi, dar fara chef de munca, a fost paznicul Bogdan S. (de la "ANIF" Braila) care nu-si executa serviciul conform consemnului postului, fiind depistat urmarind programe la televizor, Intr-o Incapere a unitatii. Tot in neregula au fost si agentii de paza Sorin Cristian B. si Elis H. (de la SC "Solotextil" SRL) si Gheorghe I., Florin I. si Gheorghe P. (de la SC "Irmex" SA), care nu aveau asupra lor materialele din dotare pentru a efectua serviciul In mod corespunzator. De asemenea, a mai fost prins nerespectind legea si paznicul Petrus M. (de la SC "Paper Print" SA) care isi efectua serviciul sub influenta bauturilor alcoolice. Acestia au fost sanctionati contraventional, conform prevederilor art.48 din Legea 333/2003.
"Pe parcursul intregii actiuni, lucratori din cadrul Biroului de Politie Urbana - Compartimentul Sisteme de Paza au efectuat controale la 20 unitati asigurate cu paza proprie sau agenti din cadrul firmelor specializate si au aplicat 8 sanctiuni contraventionale, In valoare de 300 RON. Deficientele constatate vor fi aduse la cunostinta conducerii unitatilor iar la urmatoarea abatere seva dispune retragerea atestatelor de paza a contravenientilor" ne-au precizat surse autorizate din cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii