Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politistii braileni, campioni la Karate-Do

Politistii braileni s-au remarcat in cadrul Campionatului de Karate-Do al Ministerului Internelor si Reformei Administrative ce s-a desfasurat in perioada 15-18 octombrie, in municipiul Focsani.
La aceasta competitie au participat circa 100 de politisti din cadrul mai multor structuri ale ministerului, printre care si agenti din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila. Acestia au concurat la diferite categorii de virsta si greutate, reusind sa obtina rezultate onorabile. Astfel, agent de politie Marinela Iorga a ocupat locul al IV-lea pe tara la Kata feminin, agent Bogdan Mavrodinescu, care a participat la Kumite, categoria 65 de kg, a ocupat locul al III-lea pe tara, si agent sef adjunct Iulian Tranca, la Kumite, categoria 80 kg, a ocupat locul al IV-lea. In urma rezultatelor obtinute, echipa Inspectoratului de Politie al Judetului Braila a urcat pe podium, ocupind locul al III-lea pe tara.
De asemenea, la Kumite, au mai concurat agent sef adjunct Romica Ciupitu, la categoria a80 kg, agent Corina Pascal si agent Larisa Ivanov, care au fost foarte aproape de reusitele colegilor lor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii