Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politisti polonezi in schimb de experienta la Braila

In perioada 6-10 decembrie, Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Braila a primit vizita unei delegatii oficiale de ofiteri de politie din Republica Polonia. Misiunea face parte din Programul European "Leonardo da Vinci", sub programul de training "Prompol", finantat de Uniunea Europeana, ce se doreste a fi un schimb de experienta in implementarea bunelor practici la nivel european in materie de relatii cu publicul, sistemul de pregatire profesionala, recrutarea si motivarea personalului etc.
Delegatia, compusa din unsprezece ofiteri cu functii de conducere din cadrul politiilor judetene si orasenesti din Polonia, a vizitat unele compartimente din structura IPJ Braila, fiindu-le prezentate dotarea si activitatile desfasurate la nivelul fiecaruia, cum ar fi Detasamentul de Politie pentru Interventie Rapida; Biroul Arme, Explozivi si Substante Toxice; Biroul de Politie Rurala; Serviciul Politiei Rutiere; Serviciul Criminalistic; Serviciul Cazier Judiciar; Biroul de Presa; Dispeceratul.
"Oaspetii au fost familiarizati cu orasul gazda, fiindu-le prezentata o mapa cu reperele geografice, un scurt istoric al Brailei si al Politiei brailene. De asemenea, colegii polonezi au vizitat Muzeul Brailei si centrul istoric, unde le-au fost descrise anumite monumente etalon pentru orasul nostru, precum Grupul Statuar Traian, Ceasul si Biserica “Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril”. La incheierea vizitei oficiale, politistii polonezi au concluzionat ca scopul acestei intilniri a fost atins si au multumit comenzii Inspectoratului de Politie al Judetului Braila pentru solicitudinea si profesionalismul prin care s-a realizat cunoasterea si familiarizarea cu sistemul nostru de management", ne-a precizat subinspector Jenel Sogor, purtator de cuvint al IPJ Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii