Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politisti incompetenti "zburati" din functii

Comanda Politiei Judetene a dispus mutarea disciplinara a 5 sefi de post, care nu respectau normele de conduita profesionala si morala si care, mai mult, erau priviti cu suspiciune de localnici, fiindca lasau de dorit la capitolul "incredere".
"Conform strategiei de management organizational, proprie conducerii Inspectoratului de Politie al Judetului, au fost demarate programe de evaluare, foarte stricte, asupra activitatii lucratorilor de la diferite formatiuni, privind respectarea normelor de conduita profesionala, etica si morala. Prima etapa a derularii acestor programe a vizat transpunerea în practica a acestor vectori de activitate performanta la Serviciul de Ordine Publica - Compartimentul Politie Rurala. În acest sens, s-a procedat la constituirea unui colectiv de specialisti care, folosind metode moderne, inclusiv sondaje de opinie în rindul populatiei, a evaluat gradul de încredere al cetatenilor fata de serviciul politienesc exercitat de agentii de la Posturi. Au fost vizati cei care isi desfasurau activitatea la subunitatile respective pe o durata mai mare de 5 ani", ne-a declarat comisarul sef Marian Fincu, purtatorul de cuvint al IPJ.
Dupa ce au analizat cu atentie rezultatele anchetelor si parerile contribuabililor nemultumiti de activitatea unora dintre agenti, sefii Politiei Judetene au ajuns la concluzia ca singura varianta este mutarea sefilor de la posturile din Stancuta, Bertestii de Jos, Rosiori, Dudesti si Ulmu, motiv pentru care i-au zburat din functii si i-au transferat in alte posturi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii