Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politist de frontiera, autorul unei duble tamponari

Trei dintr-o lovitura. Un politist de frontiera din Braila a reusit, luni seara, performanta de a avaria trei masini, dintre care una foarte grav, dupa ce a facut o manevra nefericita, incercind sa vireze pe o strada laterala, in viteza. Soferul a pierdut controlul volanului, a lovit un autoturism din care a ricosat in altul, facindu-l praf.
Politistul de frontiera Dan P., in virsta de 24 de ani, se afla in afara orelor de serviciu, circulind pe strada Scolilor si, la un moment dat, a vrut sa intre pe strada Stefan cel Mare, a facut virajul in viteza si a nimerit intr-o masina Cielo parcata, din care a fost aruncat in alta, un Ford Taunus, aflat in imediata apropiere. Proprietarul Fordului lovit ne-a declarat ca acesta era nou, avind la bord doar citeva sute de km: "Masina era parcata, eu eram in casa, cind m-a sunat cineva si mi-a spus "veniti, ca masina dvs. e urcata pe trotuar!" Si cind am venit, m-am ingrozit, era lovita rau. Din cite am aflat, era un politist de la Politia de Frontiera, era baut, a venit politia, i-a pus fiola si am vazut ca arata 0,73, cam asa ceva. Era noua masina, cum o fi nimerit chiar in ea?!".
Politistii sositi la fata locului l-au pus pe barbat sa sufle in fiola, iar rezultatul a fost fara echivoc: bause. Soferul a fost condus la Spitalul Judetean Corp B, pentru a i se lua doua probe de singe, la interval de o ora. "Fiind testat cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o concentratie de 0,71 miligrame pe litru alcool pur in aerul expirat. In consecinta, i-au fost recoltate probe biologice de singe, sub aspectul savirsirii infractiunii de conducere a autovehiculului pe drumurile publice in stare de ebrietate", ne-a declarat subinspector Liviu Bontescu, din cadrul Politiei Rutiere Braila.
Politistul de frontiera a refuzat sa discute cu ziaristii, facind un singur comentariu: "Declaratii am dat la politie, daca vreti, cititi declaratia de la politie".
Pentru ca bause, barbatul va trebui sa plateasca acum din buzunar, pentru a-i despagubi pe proprietarii masinilor avariate, fara a pune la socoteala si autoturismul propriu.
Categorie articol: 

Comentarii