Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

POLITIC: Valerian Vreme: Vom câştiga alegerile şi cu ajutorul internetului; va fi principalul teren de luptă

Ministrul Comunicaţiilor Valerian Vreme a declarat vineri, la şcoala de vară a tineretului PDL, că dacă alegerile din 2004 au fost câştigate cu ajutorul telefoanelor mobile, prin SMS -uri, anul viitor PDL le va adjudeca şi cu ajutorul internetului.

"Sunt unul dintre prietenii dvs. de pe Facebook. Şi aş vrea să vă aduc aminte de alegerile din 2004 şi dacă vă amintiţi acele alegeri le-am câştigat şi folosind telefonul mobil, folosind SMS- ul. Următorul război care va fi peste un an o să-l câştigăm sigur, dar de data asta eu zic că internetul va fi principalul teren de luptă. (...) Eu vă propun ca dvs să fiţi generalii acestui război. Toate companiile sunt prezente pe Facebook, s-au făcut revoluţii pe Fecebook, se dau jos guverne, se pun preşedinţi", le-a spus Valerian Vreme tinerilor pedelişti la şcoala de vară organizată la Eforie Nord la Complexul "Dunărea".

Deşi Valerian Vreme trebuia să-şi ţină discursul referitor la reţelele de socializare în faţa tinerilor pedelişti începând cu ora 17,30, acesta a fost amânat cu aproximativ 40 de minute din cauza unei pene de curent, timp în care ministrul Comunicaţiilor a jucat şah cu un ziarist.
Categorie articol: 

Comentarii