Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

POLITIC: Sârbu, despre o posibilă înscriere a lui Piedone în UNPR: Uşile rămân deschise

Preşedintele UNPR, Marian Sârbu, a declarat, luni, referitor la o posibilă înscriere în partid al lui Cristian Popescu Piedone că uşile rămân deschise, dar că nu cunoaşte detalii că primarul sectorului 4 ar negocia să plece la Uniune.

Întrebat dacă Cristian Popescu Piedone a discutat cu liderii UNPR o eventuală înscriere în partid, preşedintele UNPR Marian Sârbu a susţinut că nu cunoaşte detalii şi că din punctul lui de vedere uşile rămân deschise. "Nu cunosc astfel de detalii. Din punctul nostru de vedere uşile rămân deschise", a susţinut el referindu-se şi la faptul că mulţi primari ai Opoziţiei s-au apropiat în ultima vreme de UNPR.

Cristian Popescu Piedone i-a transmis vineri preşedintelui PC Daniel Constantin o scrisoare prin care îl anunţă că demisionează din toate funcţiile deţinute în cadrul partidului, cerând un Congres extraordinar şi anunţă că intenţionează să candideze pentru a prelua şefia conservatorilor.

Preşedintele PC Daniel Constantin a spus că partidul va stabili marţi sancţiuni contra primarului de la sectorul 4. Constantin susţine că negociază cu liderii UNPR. "Piedone îşi trădează azi toate angajamentele asumate faţă de românii care i-au acordat încrederea. Criza pune la încercare caracterele! Cei slabi, cei şantajabili, fac întotdeauna compromisul cu Puterea", a mai afirmat conservatorul.
Categorie articol: 

Comentarii