Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

POLITIC: Preda:C.V.Tudor e cultivat în presă ca niciodată;radicalismul peremist e specificul nostru naţional?

Europarlamentarul PDL Cristian Preda remarcă, într-o postare pe blog, că liderul PRM Corneliu Vadim Tudor este cultivat de mass-media "cum n-a fost niciodată", iar stilistica România Mare e preluată de politicieni, întrebându-se dacă radicalismul de tip peremist reprezintă specificul naţional.

"Acuzat de ANI, între altele, de fals în declarații, Vadim Tudor se apără spunând că nu va da explicații Parchetului, întrucât atât el, cât și partidul său au contribuit la intrarea României în Uniunea Europeană. Nu știu cât de întemeiate sunt acuzațiile la adresa lui Vadim Tudor, dar ideea că ele ar trebuie puse în legătură cu Europa e cel puțin bizară. În plus, afirmația că intrarea în Europa ar fi fost grăbită de PRM sau de liderul său este o minciună gogonată. Nici negocierile tehnice, nici înțelegerile politice nu au avut nimic de câștigat de pe urma peremiștilor. Dimpotrivă, ele au presupus izolarea acestui partid", reaminteşte Preda.

"Am remarcat faptul că, în ultima vreme, Vadim Tudor e cultivat de mass media cum n-a fost niciodată. Mai mult decât atât, stilistica proprie României Mari a fost îmbrățișată de numeroși politicieni, din numeroase partide. Să fie oare radicalismul de tip peremist specificul nostru național, în versiunea lui cea mai recentă?", se întreabă europarlamentarul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii