Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

POLITIC: Macovei, despre candidatura la prezidenţiale: Sunt singura care îl poate bate pe Ponta. Sunt încrezătoare, sunt un candidat cu integritate

Europarlamentarul PDL Monica Macovei, care va candida la alegerile prezidenţiale, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că este încrezătoare în şansele sale de a câştiga şi că este singura care îl poate învinge pe Victor Ponta în cursa electorală.

Declaraţiile principale ale Monicăi Macovei:

- Candidez pentru funcţia de preşedinte al României: Mă interesează România, să văd competiţii curate, investiţie, locuri de muncă şi alte lucruri care se fac cu determinare, curaj şi negociere.

- Ce aduc eu nou în politică: aduc o experienţă naţională şi inrternaţională mare şi aduc obiective atinse şi la nivel naţional şi internaţional. Folosind aceste lucruri îmi voi realiza obiectivele pentru ţară, împreună cu românii.

- Eu vreau aceste schimbări pentru România şi vreau ca românii să vină împreună cu mine, tocmai ca să schimbăm România în bine. Folosesc acest prilej ca să îi chem încă o dată lângă mine şi o voi face pe tot timpul campaniei.-

- Sunt singura care îl poate bate pe Ponta. Candidez independent.

- Mă bazez pe oameni, pe voluntariat şi pe mici donaţii ale celor care vor să mă susţină. Ne limităm la resursele pe care le avem. Sunt încrezătoare. Sunt un candidat cu curaj, cu integritate.

- Preşedintele României îl susţine pe candidatul Cristian Diaconescu şi eu abia aştept să am o dezbatere constructivă cu Diaconescu.

- Românii sunt pregătiţi pentru un candidat independent.

- După ce câştig am în spate voturile oamenilor. E foarte greu ca un guvern să nu facă ce vor oamenii. E foarte greu de justificat asta.

- O să vedeţi sloganul, va fi o altă dezvăluire... România fiecăruia dintre noi, România ta, s-o schimbăm, s-o facem altfel.

- O să aflaţi la momentul potrivit cine e şeful de campanie. Suntem o echipă.

Monica Macovei a anunţat, marţi, într-un mesaj video postat pe site-ul www.macoveipresedinte.ro, că va candida la Preşedinţie, menţionând că este nemulţumită de opţiunile de vot oferite şi că aceste opţiuni impuse de partide nu au fost testate în nicio bătălie electorală naţională.

 
Like / Share

Comentarii