Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

POLITIC: Lăzăroiu: Ponta este un prieten al PDL, a cerut sprijin Preşedinţiei pe proiecte politice

Ministrul Muncii Sebastian Lăzăroiu a afirmat luni seară că Victor Ponta este un "prieten al PDL", cu mulţi prieteni printre democrat-liberali, menţionând că liderul social-democrat ar fi cerut ajutorul Preşedinţiei pentru anumite proiecte politice.

Invitat la B1Tv, lui Lăzăroiu i s-a cerut să confirme dacă Victor Ponta "era un om care să ceară într-un fel sau altul sprijinul Preşedinţiei pe proiecte politice". "Da, cred că a cerut. Nu l-am văzut (la Cotroceni - n.r.), dar asta nu înseamnă că nu a fost. Dar să ştiţi, Victor Ponta - am mai spus - are mulţi prieteni în PDL. El însuşi este un prieten al PDL, cu mulţi prieteni în PDL. PDL-ul ar trebui să fie fericit câtă vreme Ponta e preşedinte al PDL", a comentat ministrul.

Sebastian Lăzăroiu şi-a reiterat afirmaţiile că Ponta ar fi ajuns preşedinte al PSD şi cu sprijinul PDL. Întrebat în ce a constat susţinerea PDL, el a indicat: "Mici aranjamente tehnice în filialele partidului, a avut un sprijin logistic, întrebaţi la Dâmboviţa, la Iaşi".

Fostul consilier prezidenţial a susţinut însă că, în prezent, Ponta trebuie "să fie credibil în faţa celor care încearcă să-l manevreze în partid, seniorii - Năstase, Iliescu". "Joacă binişor Ponta, a mai făcut şi greşeli, dar joacă binişor", a menţionat el.

Pe de altă parte, în opinia lui Lăzăroiu, Mircea Geoană ar face o greşeală să nu mai candideze din nou la Preşedinţie. "Dar nu e în graţiile partidului (Mircea Geoană - n.r.) şi partidul îl preferă mai degrabă pe Oprescu", a adăugat el.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii