Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

POLITIC: Iohannis: Există o şansă rezonabilă să fiu candidatul ACL la prezidenţiale

Preşedintele PNL Klaus Iohannis a declarat, marţi , că există "şansă rezonabilă" ca el să fie candidatul ACL în alegerile prezidenţiale, o decizie urmând să fie luată la şedinţa Biroului politic al "noului PNL", care va fi convocată lunea viitoare.

"Astăzi nu lansăm candidatul, pentru că sondajele nu sunt finalizate. Nu este nicio problemă de principiu, de neînţelegere, doar că institutele de sondare au cerut timp mai mult. Mâine avem şedinţa conducerii ACL şi vom convoca Biroul politic al noului PNL pentru lunea viitoare şi cu maximă urgenţă vom proceda la desemnarea candidatului la preşedinţie", a afirmat Iohannis, precizând că desemnarea va avea loc luni.

El a arătat că nu are niciun sondaj în prezent, dar că există o şansă rezonabilă să fie el candidatul ACL la preşedinţie.

"Văzând toate sondajele din ultima vreme vreau să fac afirmaţia că există o prezumţie rezonabilă ca eu să fiu candidatul ACL", a spus Iohannis.

El a adăugat că vor fi făcute sondaje din lună în lună, apoi din două în două săptămâni şi apoi din două în două zile pentru a şti unde se situează candidatul.

 
Like / Share

Comentarii