Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

POLITIC: Flutur: Ne-am întâlnit cu secretari de stat susţinuţi de PDL pentru organizarea comisiilor interne

Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a afirmat că, alături de secretarul general Ioan Oltean, s-a întâlnit marţi seară, la sediul central al partidului, cu secretari de stat în vederea stabilirii organizării comisiilor interne, adăugând că se lucrează şi la o evaluare a "resursei umane".

"Ce aţi văzut acum e o întâlnire cu secretari de stat susţinuţi de PDL, discutăm organizarea comisiilor de specialitate din cadrul PDL. Sunt opt comisii care sunt prevăzute în statut. Le-am dat un termen de organizare şi-n judeţe, şi la nivel naţional. Ne interesează să creeăm aceste laboratoare de idei, de soluţii, care să ne fie necesare în perioada următoare pentru actul de guvernare. De aceea am avut astăzi o întâlnire cu secretarii de stat", a explicat Flutur.

Întrebat dacă se fac evaluări ale democrat-liberalilor care deţin funcţii publice, prim-vicepreşedintele PDL a precizat că în cadrul partidului se lucrează la "criteriile de evaluare". "Categoric, PDL trebuie să facă această evaluare periodică a resursei umane pe care o are", a spus el.

"Suntem foarte hotărâţi să punem în mişcare toate structurile partidului în perioada următoare. Şapte decizii au plecat numai astăzi de la sediu pentru a pune în aplicare ce am hotărât aseară: strategii în amănunt, organizare nemţească pentru câştigarea alegerilor locale din 2012", a adăugat Flutur.

La rândul său, Ioan Oltean a explicat că, în cadrul discuţiilor liderilor PDL de marţi, s-au abordat "probleme care vizează problematica secretarilor de stat, aşezarea comisiilor de specialitate ale Parlamentului, o nouă gândire a activităţii politice a PDL, o nouă aşezare a fiecărui demnitar al PDL". "Este şi o primă etapă care vizează şi evaluarea tuturor celor care deţin funcţii cu caracter de demnitar", a mai spus secretarul general al PDL.
Categorie articol: 

Comentarii