Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

POLITIC: D.Diaconescu spune că formaţiunea sa colaborează cu opt partide pe o formulă de a intra în alegeri

Dan Diaconescu a declarat că formaţiunea sa s-a apropiat de opt partide, care fie vor fi absorbite în Partidul Poporului, dacă acesta se va putea înfiinţa, sau vor reprezenta o modalitate de a intra în alegeri, dacă PP nu va fi validat de Curtea de Apel, miercuri.

"Avem o apropiere faţă de opt partide. Avem cu Partidul România Europeană, cu PIN şi alte formaţiuni. Sunt colaborări care intră în vigoare numai dacă în data de 17 august vom fi din nou respinşi la Curtea de Apel. Mergem pe cont propriu şi absorbim aceste formaţiuni care s-au anunţat alături de noi. Dacă suntem respinşi, vom apela la una din aceste formaţiuni sau la mai multe, vom încerca să le schimbăm denumirea în Partidul Poporului. Dacă nu reuşim, vom intra în alegeri aşa cum sunt astăzi", a explicat Diaconescu, într-o intervenţie la Realitatea Tv.

"Încercăm să-i coalizăm pe toţi cei de stânga, oameni amărâţi, nevoiaşi (...) E momentul să ne unim şi să ne încercăm şi noi şansa, să venim şi noi, prostimea, cum se zice, la putere. Exclud orice colaborare cu PDL sau cu Traian Băsescu sau cu UNPR", a ţinut el să precizeze.

La rândul său, preşedinta PIN, Lavinia Şandru a explicat că partidul său şi mişcarea lui Dan Diaconescu lucrează de mai mult timp la "o construcţie" gândită să atragă electoratul de stânga, care nu se regăseşte în USL. "Construcţia la care lucrăm este una de stânga, capabilă să dea o gură de oxigen pentru cei care la ora actuală se simt oarecum daţi la o parte de construcţia care ocupă zona de stânga, USL", a spus ea.
Categorie articol: 

Comentarii