Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

POLITIC: Cezar Preda: E trist şi dureros ce a spus Traian Băsescu despre mine, dar nu e grav

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat joi, pentru NewsIn, că este "trist şi dureros" că Traian Băsescu se arată dezamăgit de el ca politician, însă consideră că nu este "grav", cum ar fi fost dacă şi-ar fi dezamăgit rudele, prietenii sau pe cei care l-au ales.

"E trist şi dureros, dar nu este grav pentru mine. Grav ar fi fost dacă mi-aş fi dezamăgit soţia, socrii, prietenii şi pe cei care m-au ales. În rest, nu ştiu ce doreşte preşedintele şi ce crede că poate schimba la mine, la felul meu de a fi", a spus Preda.

Deputatul PDL a afirmat că nu ştie ce l-a determinat pe preşedintele să aibă această reacţie, dar nu crede că ar avea legătură cu activitatea sa, ci mai degrabă cu "anumite poziţii ale sale care au fost apreciate a fi neconforme cu ce gândea" Traian Băsescu.

"Mai mult, să-l întrebaţi pe dânsul, dacă va mai aloca din timpul pus la dispoziţie de media ca şef al statului să discute tot despre persoana mea", a completat Cezar Preda.

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut miercuri că Cezar Preda este politicianul din PDL care i-a înşelat cel mai mult aşteptările. În cadrul unei emisiuni la 10Tv, Băsescu a fost solicitat să nominalizeze politicianul democrat-liberal care l-a dezamăgit cel mai mult. "Cezar Preda. Nu-mi cereţi să vă dau explicaţii", a precizat el.

În plus, pe parcursul emisiunii, Băsescu a criticat din nou formaţiunilor de la guvernare că nu au susţinut o modalitate temporară de reducere a pensiilor, acuzând "laşitatea politicienilor" din coaliţie. În plus, el a vorbit şi despre politicienii, inclusiv de la PDL, care au respins public, vehement, orice reducere a pensiilor, deşi în prezent, prin creşterea inflaţiei generată de mărirea TVA, pensionarii au pierdut mai mult.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii