Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

POLITIC: Candidatul USL a câştigat alegerile pentru Primăria Baia Mare

Candidatul USL Cătălin Cherecheş a câştigat alegerile parţiale pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare din primul tur, cu 51,66% din voturi, fiind urmat de candidatul independent Mircea Dolha, cu 23,34% din voturi.

Pe locul trei s-a clasat reprezentantul PDL, Mihai Pătraşcu, cu 13,07%.

"Primul lucru pe care îl voi face va fi o analiză a modului în care s-a cheltuit banul public şi cum s-au stabilit priorităţile", a spus noul primar, Cătălin Cherecheş, după aflarea rezultatului alegerilor, potrivit Realitatea Tv.

La alegerile de duminică din Baia Mare s-au prezentat circa 30 la sută din persoanele cu drept de vot. Scrutinul a fost organizat pentru că fostul primar, Cristian Anghel, a fost suspendat din funcţie după ce a fost condamnat la închisoare pentru fapte de corupţie.

Pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare s-au înscris şapte candidaţi - doi independenţi şi cinci reprezentanţi ai unor partide. Primul pe buletinul de vot a fost candidatul PDL, Mihai Pătraşcu, urmat de Cătălin Cherecheş (USL), Ciprian Vasile Cherecheş (PRM), Petru Tomoiagă (Partidul Verde), Doru Dăncuş (PNŢCD), Mircea Dolha (independent) şi Vasile Vlaşin (independent).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii