Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

POLITIC: Boc a semnat deciziile privind eliberarea din funcţie a lui Mironescu şi numirea lui Dumitrana

Premierul Emil Boc a semnat deciziile prin care Laurenţiu Mironescu este eliberat din funcţia de secretar general al Ministerului Administraţiei şi Internelor, iar postul este preluat de Alexandru Dumitrana, actele fiind publicate în Monitorul Oficial.

Laurenţiu Mironescu, care a fost demis luni din funcţia de secretar general al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) ca urmare a implicării sale în dosarul de evaziune fiscală şi contrabandă din portul Constanţa, a fost adus la sediul DNA, unde se află şi în prezent.

Mironescu este implicat scandalul contrabandei din portul Constanţa, alături de senatorul PDL Mircea Banias. Senatorul a declarat luni, la ieşirea de la DNA, că a fost pus sub urmărire penală de procurorii anticorupţie pentru trafic de influenţă, dar că nu ar avea nicio legătură cu activităţile desfăşurate în Portul Constanţa. Vila din Eforie Sud a lui Laurenţiu Mironescu a fost percheziţionată luni aproape şapte ore, iar la final procurorii au plecat cu saci cu documente şi aparatură.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii