Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

POLITIC: Boc: Au fost multe nopţi în care n-am dormit atunci când am luat decizii grele pentru români

Premierul Emil Boc a povestit miercuri seară că a avut nopţi în care nu a dormit de grija deciziilor pe care a fost obligat să le ia, susţinând că a preferat să-şi asume măsuri mai dure, şi a adăugat că există şanse semnificative să culeagă roadele politice ale acestei atitudini în 2012.

"Au fost multe nopţi în care n-am dormit atunci când am luat decizii care ştiam ce vor însemna pentru mine personal şi pentru soarta la milioane de români. Dar aveam de decis - mai stau popular şi sunt bun în sondaje câteva luni, şi-o să mă mai salute lumea într-o manieră foarte bună pe stradă, dar după şase luni, în 2010, ţara intră în faliment, se scufundă, şi istoria mă va condamna, pentru că nu am făcut de dragul salvării imaginii mele ce ne cerea economia", a explicat Boc, la B1Tv.

"Şi am spus, ca şi preşedintele: da, mai bine nepopular un număr de luni sau cât va fi necesar, dar la capătul drumului oamenii să-şi amintească şi să spună: datorită faptului că au făcut oamenii ăia ce a trebuit atunci, acum suntem cu salarii şi pensii care au viitor, cu o ţară pe creştere economică", a mai afirmat premierul, arătându-se optimist că această atitudine va fi răsplătită politic, de alegători, în 2012.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii