Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

POLITIC: Blaga spune că va fi un preşedinte cu "norma întreagă" dacă va fi ales la şefia PDL

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că în cazul în care va câştiga cursa pentru şefia PDL va fi un "preşedinte cu normă întreagă" şi va respecta întru totul statutul partidului, transmite corespondentul NewsIn.

"O dată la 10 ani avem câte trei moţiuni, iar după fiecare Convenţie partidul a ieşit tot mai puternic. Aşa se va întâmpla şi acum, pentru că este o dezbatere de idei, nu o bătălie. Adversarii noştri sunt în afara PDL, ei sunt în USL. Nu putem lăsa ţara în mâinile domnului Ponta, domnului Antonescu, care au deja un discurs radical şi care propun măsuri populiste care nu fac altceva decât să aducă în cele din urma ţara în haos", a declarat Vasile Blaga, în conferinţă de presă.

După prezentarea moţiunii de către Vasile Blaga, democrat-liberalii ieşeni s-au întâlnit şi cu un alt candidat la şefia PDL, Teodor Paleologu.

"Nu mi-am propus să ajung şef al partidului cu tot dinadinsul. Nu mă mănâncă mania şefiei. Consider că orice vot în plus faţă de al meu propriu este un mare câştig. Consider că din capul locului sunt marele câştigător al acestei competiţii, pentru că n-am nimic de pierdut", a spus Paleologu.

Acesta a adăugat că alegerea lui în fruntea partidului ar fi o schimbare radicală. "Consider că schimbarea cea mai radicală ar fi, evident, alegerea mea în fruntea partidului. Cred că ar fi o alegere foarte bună. Ar fi dintr-o dată o atmosferă foarte bună în partid pentru că nu am partizani nesatisfăcuţi sau poliţe de plătit. Cred că aş aduce armonie în interiorul partidului", a mai spus Teodor Paleologu.
Categorie articol: 

Comentarii