Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

POLITIC: Băsescu atenţionează coaliţia: Declaraţiile privind creşteri salariale şi indexări fac rău României

Preşedintele Traian Băsescu a lansat marţi o "invitaţie politicoasă" către toate partidele, dar în special către cele din arcul guvernamental, pentru a avea o conduită reţinută şi prudentă, avertizând că declaraţii precum cele despre creşterile salariale şi indexările de pensii "fac rău României".

"România trebuie să continue să fie prudentă. Am restabilit nişte echilibre macroeconomice fragile, dar în contextul internaţional nu există decât o singură conduită a oamenilor politici români: responsabilitate şi prudenţă", a spus preşedintele.

În acest context, şeful statului a lansat "o atenţionare extrem de serioasă" acelora care anunţau de curând măriri de salarii şi indexări de pensii, susţinând că astfel de declaraţii fac rău României. "Astfel de declaraţii, mai ales când vin din partea unor politicieni făcând parte din arcul guvernamental, fac rău României şi creează neîncredere în capacitatea României de a contiunua programele la care s-a angajat", a spus Traian Băsescu.

"Fac o invitaţie politicoasă înspre toate partidele, în mod deosebit înspre cele din arcul guvernamental, la reţinere şi prudenţă.. Cuvântul de ordine este menţinerea stabilităţii, nu alunecarea în populism", a conchis şeful statului.
Categorie articol: 

Comentarii