Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politia e in alerta, din cauza unui pedofil

Politia a declansat o ancheta de amploare, pentru a captura un pedofil care s-a dat drept fotoreporter la un cotidian local, ca sa-l impresioneze pe un pustan de 12 ani si sa-l violeze.
Pe 14 septembrie, in jurul orei 17.30, victima agresiunii sexuale - un baiat de 12 ani - hoinarea pe Calea Calarasilor, in zona blocurilor A, cind a fost abordat de un individ de 25-30 ani, care s-a recomandat a fi fotoreporter la un ziar si avea un aparat foto. Pentru a-l convinge pe baiat sa-l insoteasca, pedofilul i-a spus ca vrea sa documenteze un material despre gunoaiele de pe strazile Brailei si ca ar avea nevoie de un "ghid". Sperind ca va primi niste maruntis pentru buzunar, pustiul a acceptat sa mearga cu "ziaristul" la plimbare. Cei doi au mers pe mai multe strazi si, dupa ce "fotoreporterul" a facut mai multe poze, l-a rugat pe minor sa-l insoteasca in Cimitirul "Sf. Constantin". Ajuns printre morminte, pedofilul a tabarit pe baiat si l-a amenintat ca-l va bate crunt daca nu accepta o partida de sex.
Intr-un moment de neatentie din partea violatorului, baiatul a reusit sa fuga, scapind teafar. S-a dus glont la tatal sau, i-a povestit patania, iar parintele a anuntat imediat Politia.
Agent sef Jenel Sogor, purtatorul de cuvint al Politiei Judetului, ne-a declarat: "Expertiza medico-legala a certificat faptul ca minorul nu a suferit leziuni. El nu a fost lovit sau bruscat, ci doar amenintat. Specialistii de la Serviciul de Investigatii Criminale efectueaza ample cercetari, pentru identificarea autorului. Copilul nu a retinut foarte multe detalii despre fizionomia autorului, insa i s-a solicitat sa analizeze fotografiile din baza noastra de date. Daca aceasta varianta nu da rezultate, in functie de ce isi va aminti victima, se va realiza un portret-robot al autorului si se va incerca identificarea si prinderea acestuia".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii