Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politia Comunitara i-a taxat pe scandalagii si pe cei fara bun simt

Politia Comunitara Braila a continuat, in perioada 18-24 septembrie, lupta cu concitadinii nostri lipsiti de cei sapte ani de acasa, aplicind amenzi in valoare totala de sute de milioane de lei vechi celor prinsi aruncind gunoaie in strada sau turbulentilor care faceau scandal pe domeniul public. Astfel, pe timpul desfasurarii activitatilor de asigurare a ordinii publice, au fost sanctionate 13 persoane, cu amenzi ce totalizeaza 3.050 lei noi (30,5 milioane de lei vechi), pentru ca au provocat sau participat la scandaluri in locuri publice ori au refuzat sa dea relatii cu privire la identitatea lor.
In zona cuprinsa intre Caramidarie si "Apan", pe digul Braila-Galati, au fost surprinsi 7 carutasi care deversau resuri din demolari sau gunoi menajer. Amenzile aplicate acestora insumeaza 400 lei.
"In cadrul actiunii "Braila 2006", agentii de politie comunara, impreuna cu reprezentantii DAGL, "Braicata", "Eco" si RER, au continuat activitatile de verificare si determinare a cetatenilor sa incheie contracte de prestari servicii cu operatorii de salubritate. Cu aceasta ocazie, au fost incheiate un numar de 183 de noi contracte. De asemenea, s-au aplicat un numar de 122 sanctiuni contraventionale pentru neincheiere de contacte, in valoare de 13.750 de lei, persoanelor care, desi anterior fusesera somate sa incheie contracte, au refuzat acest lucru. Printre cei sanctionati contraventional se afla si citeva societati comerciale", se arata intr-o informare de presa semnata de Traian Jipa, directorul Politiei Comunitare Braila.
Tot saptamina trecuta, s-au aplicat 40 de amenzi, in valoare totala de 4.550 de lei, persoanelor care au ocupat abuziv domeniul public, depozitind materiale de constructii, moloz, constructii metalice, caroserii de autoturisme abandonate ori au construit abuziv garduri imprejumuitoare. Totodata, 8 persoane au fost amendate, cu un total de 400 de lei, pentru ca au amplasat garaje pe domeniul public, fara a detine autorizatie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii