Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Polițiștii au săltat un condamnat chiar din curtea Serviciului de Evidență a Persoanelor

* astăzi, în jurul prânzului, persoanele care așteptau să își ridice noile buletine au fost martore la o intervenție a polițiștilor, desfășurată în mod operativ * un tânăr suspect se pregătea să intre în sediul instituției, când polițiștii l-au prins de brațe și l-au condus apoi la sediul Poliției * era vorba despre un tânăr de 24 de ani, condamnat la o pedeapsă cu închisoarea

 

 

Tânăr urmărit pentru că se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea, săltat de polițiști chiar în curtea Serviciului Local pentru Evidența Persoanelor Brăila. Astăzi, în jurul prânzului, cetățenii care așteptau pentru ridicarea noilor cărți de identitate au observat cum un tânăr este prins de brațe de doi bărbați în civil, care erau însă polițiști în misiune. Tânărul în cauză fusese în atenția oamenilor legii, încă din momentul în care se afla pe Bulevardul Cuza.

Potrivit datelor transmise de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brăila, în ziua de 10 aprilie, la ora 14.00, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pornit pe urmele unui tânăr condamnat. În jurul orei 14.00, aceștia l-au depistat pe B-dul Cuza pe un tânăr de 24 de ani, din municipiu, pe numele căruia Judecătoria a emis la data de 9 aprilie un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe. Tânărul a observat probabil că cineva este cu ochii pe el, și a intrat în curtea Serviciului pentru Evidența Persoanelor, ba chiar ar fi vrut să pătrundă în interiorul instituției, unde se afla ghișeul pentru ridicarea actului de identitate. Numai că era coadă, iar polițistul local îi invita pe oameni pe rând în interior, astfel că tânărul urmărit de polițiști nu a avut cum să intre. Oricum, nu a durat prea mult și l-au săltat polițiștii. Cetățenii aflați în zonă au înțeles repede că este vorba despre un infractor. “L-au luat, sigur este vorba despre o persoană căutată. Probabil polițiștii știau că vine aici și au venit să îl prindă”, a spus un bărbat.

Tânărul respectiv a fost dus la sediul Poliției pentru audieri, apoi a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.
Categorie articol: 

Comentarii