Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poliţist de la SAS şi instructori de la DGASPC, în izolare la domiciliul

* soţia unui poliţist din cadrul IPJ Brăila a fost confirmată pozitiv cu COVID * potrivit unor surse , au apărut cazuri de Covid și la Protecția Copilului

 

 

Virusul Covid loveşte şi la Poliţie. În cursul zilei de joi, 2 aprilie, a fost confirmată pozitiv cu Covid-19 soţia unui politist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila-Sericiul Acţiuni Speciale. Acesta a intrat în autoizolare. Potrivit IPJ Brăila, în urma verificărilor efectuate de către DSP Brăila s-a constatat că pentru restul colegilor nu se impune măsura auoizolarii, însă, pentru prevenirea oricărui risc, o parte dintre aceștia au intrat în concediu de odihnă. Precizăm faptul că nu a fost afectată în vreun fel activitatea desfăşurată de către SAS, aceasta realizându-se, în continuare, în condiții normale.

Potrivit unor surse, cazuri de Covid au fost şi la DGASPC (Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului). Se pare că este vorba despre 2 instructori de educaţie confirmaţi, alţii doi fiind în izolare.
Categorie articol: 

Comentarii