Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poliţiştii organizează activităţi sportive pentru elevi

În aceste zile premergătoare Zilei Internaţionale a Copilului, poliţiştii brăileni organizează mai multe activităţi educativ-sportive destinate elevilor. Este vorba despre meciuri de fotbal şi minifotbal între echipele de la şcoli şi echipa poliţiştilor de proximitate. Acţiunile se derulează în baza proiectelor de colaborare cu unităţile de învăţământ, pentru ocrotirea şi pregătirea antiinfracţională a tinerilor şi pentru a le oferi o alternativă a petrecerii timpului liber.
Astăzi, începând cu ora 14.00, în sala de sport a Grupului Şcolar Industrial "Anghel Saligny" Brăila se desfăşoară ediţia a III-a a activităţii "Prin sport spunem NU violenţei". În acest sens, se va organiza un meci de fotbal între echipa şcolii şi echipa Poliţiei de Proximitate, activitate care se încadrează şi în programul dedicat zilelor şcolii.
De asemenea, sâmbătă, începând cu ora 8.15, poliţiştii de proximitate, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Inspectoratul Scolar Judeţean, vor organiza a VI-a ediţie a Cupei "Pescăruşul" la minifotbal, în sala de sport a Şcolii cu clasele I-VIII "Mihail Sadoveanu". La activitate participă elevi din 4 şcoli din municipiu şi judeţ, respectiv Şcoala "Mihail Sadoveanu" şi Şcoala "Dimitrie Cantemir", din municipiu, şi Şcolile cu clasele I-VIII, din comunele Plopu şi Chiscani.
Înainte de a se juca finalele campionatului de minifotbal, echipa poliţiştilor de proximitate va juca un meci demonstrativ cu echipa formată din profesorii-antrenori ai echipelor înscrise în competiţie.
La finalul ambelor manifestări, copiii vor primi pliante de prevenire antiinfracţională şi premii constând în diplome, cupe şi fanioane inscripţionate, toate din fondurile proprii ale poliţiştilor de proximitate.
Categorie articol: 

Comentarii